Lashing Creaking - Only The Crumbliest Flakiest Pietro.

Hur man blir nyttigare

Posted April 25, 2017, 12:49 p.m. By pietro Tags: HälsaHur man blir lite nyttigare!

Jag har haft svårt att bli lite nyttigare. Jag älskar pasta och bröd och så vidare. Men nu har jag bestämt mig för att bli lite nyttigare. Jag har en liten plan på hur detta ska gå till. Jag har bestämt mig för att jag till en början en gång i veckan (eller kanske två) bara ska äta sallad. Jag har även bestämt mig för att äta havregrynsgröt till frukost. Jag har även tänkt att dricka smoothie till frukost de dagarna jag är trött på havregrynsgröt. Till en början har jag även tänkt äta alpha plus som är ett kosttillskott. Jag tror även att det är nyttigt att börja träna, så det är något jag ahr tänkt att börja med också. Jag är inte då duktig på att gymma, det tycker jag kan bli lite långtråkigt. Det blir lite roligare när man har sin favorit musik igång, så det kan vara ett alternativ när jag känner mig lite latare. Annars har jag funderat på att börja simma. När jag gick i högstadiet var jag riktigt duktig på att simma så det hade varit roligt att börja med det igen. Det finns ett väldigt fräscht badhus ganska nära där jag bor. Det är skönt att det ligger nära då har man inga ursäkter att inte gå dit. Annars blir det lätt att man backar ur när det blir lite krångligt att ta sig. Hur som är detta min plan än så länge. Jag har ju bestämt mig för att bli nyttigare allt eftersom. Att utöka salladsdagarna tills jag äter sallad varje vecka. Men det viktigaste tror jag är att man fortfarande får unna sig emellanåt. Annars blir det bara jobbigt för en. Så med jämna mellanrum ska jag unna mig med lite pasta och choklad.